18_NU.jpg
PAVEL-portrett_NU.jpg
 

la FEVE


Pavel Pavlovs sjokoladekonfekt er gastronomisk håndverk på sitt ypperste, og navnet, La Fève, er en hyllest til den ultimate ingrediensen; sjokoladebønnen. La Feve bruker de aller beste råvarene og sjokolade og er stolt av å føre den anerkjente Valhrona-sjokoladen som ingrediens. Konfekten vi lager har ikke konserveringsmidler og ses på som ferskvare. Med kompromissløs tilnærming og perfeksjonistisk detaljorientering, er målsetningen alltid at råvarene kommer til sin rett, at hver enkelt konfekt er himmelsk i smak og vakker for øyet.

 

Kaker

Våre signaturkaker er blant annet Pasjonsfrukt mousse og bringebær innlegg på vaniljebunn, Hasselnøtt og kaffe duo på nøttebunn, Vanilje ostekake samt Vår egen spesielle vegan sjokoladekake. Videre lager og leverer vi fantastiske skreddersydde bryllupskaker. Ta kontakt, så avtaler vi et møte slik at bryllupskaken blir akkurat slik som du har sett den for deg både av utseende og smak. Spesielle kulinariske begrensinger, behov, allergier etc er ingen hindring, vi kan møte alle dine ønsker og behov.
 

 

Pavel pavlov

Pavel Pavlov kommer opprinnelig fra Bankya rett utenfor Sofia i Bulgaria. Kokkeutdannelsen sin har han fra Culinary Arts programme ved HRC Culinary Academy i Sofia. Etter endt utdannelse har han jobbet i velrennomerte restauranter i utlandet, som Pirandello i Holland og SolBar (1 Michelin star) i California, USA. Pavel har siden 2010 bodd i Stavanger hvor han blant annet har jobbet på Renaa, Tango, NB Sørensen, Andre etasje og på Gastronomisk Institutt. Pavel ble i 2015 også en del av det Norske Kokkelandslaget. I den kulinariske kokke olympiaden i Erfurt, Tyskland 2016 vant Norge 2 gullmedaljer og endte på en kombinert 4 plass. På landslaget er Pavel ansatt som dessertkokk, og det er nok denne delen av menyen Pavel liker best. Samtidig som han er en allsidig kokk, har han en pasjon for søtsaker. Han videreutvikler seg stadig ved å ta nye kurs i nye teknikker da spesielt innen dessertkokkemnet. Han liker å tenke utenfor boksen og henter ellers inspirasjon fra nye kulinariske trender og kursene han deltar i rundt omkring i verden, hos de aller beste. Pavels nysgjerrighet og dedikasjon til å lære om og utvikle nye smaker, teksturer og kombinasjoner er unik. La Fève er en drøm som kommer til virkelighet etter år med perfeksjonering av faget.

Siden 2017 leverer Pavel også mat, kaker og sjokolade til private arrangementer fra brylluper, konfirmasjoner og fødselsdager med cateringvirksomheten La Table.